lördag 14 november 2015

151114, När smäller det i Sverige

I går kom terrorattacken i Paris. 7 ställen blev angripna och över 120 personer är döda.  7 terrorister sprängde sig själva med bombbälte och en 8:e blev skjuten av polisen. Frankrike har satt in Militär och stängt gränserna.

Vad gör vi här. Här är det viktigt att alla får komma in. Vi hörde i går att det kom in lika många som dagen innan. Och har man koll på vilka som kommer för att begå terrorattacker här. Nej man har inte en aning De bara strömmar in. Och det är viktigt att alla får komma in säger man.

Vi hörde också igår hur man vid kontrollerna av tågen från Danmark, först släppte ut folk ur tågen som utan kontroll kunde gå där ifrån. Och reportern såg ett gäng unga araber som verkade nervösa och som skyndade sig ut och smet iväg bakom polisens led. Och sedan gick polisen in i tåget och kollade om alla hade ID handlingar.

Det är inte terrorister som ligger bakom det här. Det är Islam. Islams ideologi att göra hela världen Muslimskt, Att sprida Muhammeds falska lära till hela jorden. Och det med skräck och terror och lögner etc. Precis som Muhammed lärde. Det är det vi ser.

Det är Islam som är grogrunden för det vi ser idag. En fortsättning Hitlers totalitära Nazism. En ideologi som också skulle utplåna Judarna. Men i Islams fall inte bara Judarna utan också de Kristna.

Nu ser vi vad som händer. Vi ser Islams sanna ansikte. Det som man har i Libanon och Syrien. Det har nu kommit till Europa. Gud hjälpe oss, att vakna. Har det 3:e världskriget börjat.

Isis lovar blodiga attacker mot Europa i en ny propaganda video. 2016 skall bli ett år för Muslimernas fullständiga konfrontation med Europa och deras Civilbefolkning.


Jesus hjälp oss, hjälp oss, hjälp oss!!


Karl Håkan









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar