lördag 28 november 2015

Fundering 151128, Ingen större skillnad

Vi minns hur Regeringen i veckan stängde gränsen, sa man. Man införde nya tuffa krav på de som kom hit. Men vad hände i själva verket.

Vi såg ett reportage i går från kontrollen vid bron, och det verkade vara som vanligt. Inge hade hänt, Inget drastiskt i varje fall. Alla som skulle komma in var tvungna att visa pass eller ID kort, och nu var kontrollen praktiskt taget 100 %. (men tydligen fortfarande inte 100 %)

Och vad hände med de som inte hade ID handling. Jo sa man de fick välja på att återvända eller söka asyl. Och i förgår var det 1100 som sökte asyl, alltså ingen drastisk minskning. Förra veckan kom det 7000 – 8000. Och med den här siffran 1100/dag kommer vi också dit. Med andra ord inget har hänt. Det är inge större skillnad.

Med 7000 i veckan kommer vi till runt 360 000/år. Fortfarande en invandring som alldeles för hög. De styrande har alltså inte lyckats stänga landet, utan det strömmar in som tidigare.

Det är en förbannelse över vårt land. Det går inte att få förnuft i det vi gör. Vi ska gå under. Det skall bli skit i det här landet. Det är konstigt. T o m när de styrande säger sig stänga gränsen så strömmar det in som tidigare.

Och snyftreportagen i TV fortsätter. Hur hemskt alla dessa som kommer har det, så att man riktigt skall känna samvetskval när man tycker att det är nog nu. Onda andar ger sig inte vi skall våndas när vi vill stänga, och rädda landet från att kollapsa. Ondskans krafter är igång hela tiden och det är de som drar det längsta strået. Dessa som verkställer förbannelsen. Resultatet av att vi övergett Jesus och spottat på Israel.

Och fortfarande är det ingen väckelse i våra kyrkor. De är som tomma tunnor som skramlar. Där är ingen som ropar till Gud om förbarmande för vårt land. Det är tyst och vevas på som vanligt, med underhållnings kristendom.

Jesus hjälp oss, vi går under!! Ge oss klarsyn och sänd din Andes kraft till frälsning för vårt land och folk!! Låt nådens Evangelium vända Förbannelsen i Välsignelse, Vi behöver din Nåd och din Kraft!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar