tisdag 3 november 2015

Fundering 151103, Frågorna som inte får ställas

I går fick vi höra på nyheterna att i de Svenska storstäderna är det många gånger fler mord än i våra Nordiska grannländers storstäder. En skrämmande sak och vad beror det på.

Det var ett långt reportage om saken och man vände och vred på det och ställde olika frågor, men frågorna man konsekvent undvek var: Beror det på vår höga invandring. Är det folk från andra länder som har gett det här. Eller beror det på Avkristningen av Landet.

Frågorna måste få ställas. Om man inte får ställa relevanta frågor, så kan man inte få relevanta svar och därmed inte heller vidta relevanta åtgärder.

Det här är Sverige idag. Ett Censurerat land som går mot undergång. Det blir bara värre och värre. Och ju värre det blir ju mer måste man Censurera.

Det som styr massmedia och det offentliga Sverige idag är Hat. Hat av de så kallade högerkrafterna. Och det värsta som kan hända är när högerkrafterna visar sig ha rätt. Då måste informationen till folket Censureras så att de inte får några högeridéer, modell Sverige Demokraterna eller liknande.

Det här hatet är så intensivt på vänster kanten i Sverige att här har man omöjligt kunnat bilda en höger vänster regering (Socialdemokrater – Moderater). Det har man haft flera gånger i Finland. Men här går det inte.

Vi ser idag hur t o m Moderaterna har blivit ett nytt parti till vänster. De kallar sig det nya Arbetarpartiet. Sådant grepp har vänstern idag om Sverige. Och 80 % av alla journalister är vänster. Det är därför de kan införa Censur utan att det är uppbackat av något lagbeslut.

Och idag har man lärt Svenska folket att det var Vänstern som gav oss välståndet. Den välfärdsstat som vi lever i idag. Därför behöver vi inte Jesus. Att det var Jesus, vår kristna tro som egentligen gav oss välfärden det klarar man inte av att höra. Att det var den Kristna grunden, Jesus, som skapade vårt samhälle. Det måst tystas ner.

Marx sa ju att Religion var ett opium för folket och med vänstern som ideologi skall vi naturligtvis genomföra det.

Och nu ser vi resultatet. Ett avkristnat Samhälle och Kriminaliteten ökar. Landet glider oss ur händerna. Välfärden försvinner. Och som vi läste i går Förbannelsen har gripit landet och våra styrande står totalt förvirrade och vet inte vad de skall göra.

Det är bara Jesus som kan rädda oss. Det är bara en massiv bön som kan föra oss rätt idag. Låt oss bedja tillsammans med hela Svenska Folket.

Jesus hjälp oss, Vi går under!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar