måndag 23 november 2015

Fundering 151123 Knivattack på Västbanken

Jag läste just en artikel i DN att en kvinna dödats i en knivattack på västbanken.

Varför just detta dåd. Varje dagdödar och sårar Palestina Araberna Judar i israel. Men det är inte artiklar varje dag. Men nu när det hände på Västbanken är det en artikel. Är det för att hela världsopinionen anser att Israel inte skall ha Västbanken och man nu vill visa att så här går det när man tar det man inte skall ha.

Men Israel skall ha Västbanken. Allt mellan Jordanfloden och havet har Gud lovat Israel. Och det finns speciella bibelställen som handlar om att Israel skall få tillbaka Israels berg, alltså Samarien och Judéen. Och har Gud lovat då håller han. Detta även om EU försöker att gå mot Gud.

Vad som händer det är det vi ser idag, när terror väller in i Europa. Den terror som Arabsidan tänkt för Israel den drabbar dem själva. Och det stöd vi i EU ger till Arabsidan mot Israel, det drabbar oss själva med all den olycka som tänkts ut för Israel.

Det är därför som vi har terror i Europa. Det är därför som Muslimerna väller in. Det är för att vi har förbannat Israel genom att städja dem som vill Israels död. Som går på Hitlers väg att utplåna Judarna.

Det förvånar mig att inte de ledande i det här landet och i EU förstår det här, och ser det. Men de verkar blinda.

Men Gud skall genomföra sin plan oberoende av vad vi och alla andra gör. Israel skall få det Gud lovat. Och de skall få fred. Det är bara synd att vi skall dra på oss så mycket elände genom att trotsa det Gud bestämt.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss så vi vaknar i de här länderna och går på din väg!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar