torsdag 19 november 2015

Fundering 151119, Den tysta kyrkan

Man blir förvånad när man hör representanter för Svenska kyrkan. De vågar på något vis inte säga Jesus. De vågar inte säga att Jesus är lösningen för världen.

Jag hörde en husmor från Svenska kyrkan i Paris som intervjuades om varför det kom så många till Kyrkan nu i Paris.

Svaret var att folk sökte trygghet och tradition.

Det var inte att de ville ha Jesus. Det var inte att det var en protest mot Islam från dem som inte ville ha det nu när alla bara pratar om Islam. Det är Jesus vi vill stå upp för och det samhälle han har gett oss.

Det var samma sak när Kyrkans representanter intervjuades efter dådet i Trollhättan. Även då pratade man om trygghet. Tända ljus etc. Men vågade inte säga bön och Jesus.

Men när man sedan kom till Moskén. Då var det bön. Då bad mullorna för de som hade problem.

Är dagens kyrka så tom att inte Jesus finns där längre. Eller har Islam redan vunnit. Som kristna upplever man att man inte får provocera Islam. Jesus och kristen bön är en provokation mot Islam. Men Islam provocerar oss ständigt. De går med sina huvudbonader i våra samhälle så att man dagligen blir påmind om hur Islam håller på att ta över vårt land.

Massmedia är fyllt av Islam fjäsk. Den hemske Mohamed som med krig och svärd grundade islam är ingen som talar om. Man stryker i stället Islam medhårs och talar om Islam som en fredsreligion, fast det är krig och lögner och förtryck som utbrett den.

Hela vårt samhälle har böjt sig för Islam.

Är det, det Svenska kyrkan och alla andra samfund i det här landet känner. Islam är så stark att man inte längre vågar säga Jesus offentligt. Vi har redan gett upp vårt land till islam.

Eller är det precis tvärs om. Vi hade redan gett upp Jesus till Ateisterna och Socialisterna och nu kommer Islam till ett dukat smörgåsbord och bara tar för sig. Tar för sig av det som var vårt Jesus land.

Gud hjälpe oss!!

Jesus hjälp oss, hjälp oss, hjälp oss!!


Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar