fredag 27 november 2015

Fundering 151127, Lagar mot Rasism

I vårt samhälle har vi Demokrati. Det betyder att folket styr. Det betyder att den åsikt som flest har bland folket den tar övar.

Men vem är folket. I vårt fall naturligtvis Svenskarna. Det är deras åsikt som ger utslag och som skall synas i styrandet av landet.

Det är där lagar mot Rasism är luriga. För får man inte lyfta upp den åsikt som en Svensk har, utan alla andra åsikter skall anses lika. Då är det ju inte längre demokrati. Det är lite av det vi hamnar i idag i Sverige. Där vi matas med att allt annat är lika bra.

I går fick vi se en invandrare som hade kommit hit för några år sedan. Och som talade om hur hemskt det var med Gummibåtarna och naturligtvis är det, det. Men den naturliga frågan. Varför sätter man sig då i denna livsfara när man faktiskt kommer från ett land där det inte är krig. Nämligen Turkiet, ställdes inte. I stället talade man om hur hemskt personen hade haft det på vägen hit. Hur heroiskt han kämpat för att komma hit och hur han nu bara ville hjälpa alla andra hit, för att få del av det vi har.

Det verkar som i Anti Rasismens värd så är alla andra mera värda än Svenskar. Vi måste bry oss om alla människor i hela världen.

Vi får någon form av omvänd Rasism, där det är hemskt att bry sig om det Svenska. Att låta en Svensk tala om hur han upplever det här som händer när andra strömmar in och tar över vårt land. När allt annat är självklarheter men det Svenska är något hemskt som måste bekämpas.

Det är dit man kan komma med lagar mot Rasism. Det egna folket få inte yttra sig. Det Egna folket är hemskt, Det är alla andra vi måste ta hänsyn till.

Vi kan se Sverige som ett försäkringsbolag. Det är de som betalt premien som har rätt till ersättning när något händer. Så är det också med Sverige. Det är de som är Svenskar och som betalat skatt som har rätt till förmånerna i Sverige. Man kan inte låta andra som inte betalt premien komma och få samma villkor. Ett sådant försäkringsbolag skulle inte fungera.

Och vi skulle få samma händelse som nu här i Sverige alla andra skulle rusa dit och vilja ha samma ersättning som de som betalat premien, och det skulle sluta med att försäkringsbolaget skulle gå omkull.

Ett land måste hålla på att dess medborgare är dess medborgare och de som betalt skatt och varit medborgare i landet är de som skall ha förmånerna. Annars går det som med försäkringsbolaget, Landet kollapsar.

Därför är det viktigt att inte lagar mot Rasism leder till att alla andra lyfts fram och det Egna folket får stå tillbaka, Får stå i skamvrån och se hur landet tas ifrån dem.

Vi skall givetvis hjälpa andra, men det måste ske i proportion till vad vi klarar av och så att Sverige förblir Sverige.

Jesus hjälp oss i Vårt land Sverige att vara klarsynta!!


Karl Håkan





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar