måndag 16 november 2015

Fundering 151116, Var är Jesus Sverige

I går var vi som vanligt i kyrkan, vår pingstförsamling i staden, och nu var det några ungdomar som hade varit i Vitryssland och hälsat på, och som inledde.

De var rent entusiastiska, för där var sådan bön där. När man samlades bad alla. Det var ett bönebrus i hela lokalen och alla ropade på Jesus och bad högt till honom, det var härligt och fantastiskt. Så ville de ha det här.

Och När man hade ungdomssamlingar, då läste man bibeln och bad. Det var inte lekar som här i Sverige.

Ungdomarna var rent entusiastiska och ville ha mera av det här, hos oss, i vår kyrka. Och första gången man bad efter deras framträdande, var det faktiskt någon i lokalen som ropade Jesus under bönen. Det brukar annars aldrig ske nu för tiden.

Men allt eftersom mötet gick så återgick det hela till det vanliga. Den tysta och andefattiga församlingen.

Gud Hjälpe oss!!

Och i nyheterna hemma hörde man Löven, vår stadsminister betona hur viktigt det var att vi nu inte lät oss skrämmas av extremisterna. Inte talade han om Islam, Nej som alla andra så handlar det om Extremister, Islam som sådan skall vi välkomna. Vi skall utan protester ersätta vår Jesus med Islam. Vill vi det. Inte jag i varje fall.

Jesus hjälp oss!!

Vad är det för samhälle vi håller på att få. Vad är det för kyrkor vi håller på att få. Var har vår Jesus tagit vägen i Sverige. Vill vi inte ha honom längre.

Jesus hjälp oss!! hjälp oss!! hjälp oss!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar