måndag 9 november 2015

Fundering 151109, Kostnaderna är ofantliga

Jag roade mig igår att räkan på kostnaderna som vi drar på oss i det här landet.

En invandrare kostar invandrarverket 420 000 kr/år. (Det får man genom att räkna om siffrorna från budgeten som ökades till 136 000 invandrare från 65 000 och det kostade 30 miljarder.)

Vi tar just nu in mellan 40 000 – 50 000 invandrare på en månad. Det blir 50 000 * 420 000 = 21 miljarder/år.

Alltså en månad till med detta vansinne som vi ägnar oss åt kostar just nu stadskassan 21 miljarder/år mera.  

Och egentligen måste vi sätta av för 7 år för det är den tid det i snitt tar att få en invandrare i arbete. Och då får vi 150 miljarder. Med andra ord så innebär en månads inströmning på den här nivån runt 50 000 invandrare en kostnad för Sverige på 150 miljarder. En helt otrolig summa.

Så fortsätter vi nu på samma sätt i nov och i dec och strömmen fortsätter som hittills. Då har vi dragit på oss en kostande på 300 miljarder totalt.

Till detta kommer sedan anhöriginvandringen.

Varför räknar ingen. Förstår sig inte regeringen på att räkna. Är det bara de förföriska barnaögonen som styr regeringen. Deras heroiska hjältemod när de tågar upp genom Europa.

I själva verket är det mesta av det hela arrangerat. Och de som vi får hit det är de som har pengar, och skulle klarat sig ändå. Men vad gör vi med den fattiga mamman och hennes barn som sitter i lägret i Jordanien. Hon som inte har några pengar till smugglarna. Det är de flesta. Det är dem vi borde hjälpa, Då hade vi fått betydligt mera ut för samma pengar.

Återigen Vet Svenska politikerna vad de gör eller de är bara Förförda. Förbannelsen har drabbat landet. Vanmakten griper omkring sig och onda andra bara driver de Svenska politikern in i fördärvet med värt land.

In strömma Allah. Inget kan stoppa honom. Hans mannar tar för sig av vårt land. Av vårt Jesus land och vi betalar. Betalar dem för det med miljard belopp, pengar som vi inte har.

Detta är inte klokt. En människa vid sina sinnen skulle aldrig göra något sådant. Men Sverige är Förfört, Förbannat och satt i Vanmakt.

Jesus hjälp oss, vi går under!!


Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar