onsdag 29 mars 2017

Försvarspolitikerna är handlingsförlamade
170329

Det är katastrof för vårt lands försvar. Ja vi har knappt något försvar värt namnet längre, och nu inser man i de olika partierna att fred inte är något givet. Vi måste vara rustade och kunna försvara vårt land.

För några år sedan var alla politiker överens om att det inte fanns några hot, och landet avrustades som aldrig tidigare. Men idag när man inser att det finns hot och att ofred kan komma, och att man gjort fel, borde man ju snabbt upprusta. Varför gör man inte det.

Det här är enligt profetior som profeterats över vårt land. När kriget kommer ska vi vara oförberedda. Ja vi ska åter vara som vid 2:a världskriget nivå med vårt försvar, då när vi var totalt oförmögna att försvara oss.


Politikerna verkar totalt handlingsförlamade. Man lägger flera 10 miljarder extra på invandringen. Men för försvaret klarar man bara av 0,5 miljard extra. Alltså c:a 1 %. Det borde vara tvärs om.

Det tar tid att bygga upp ett försvar. Det man enkelt kan riva på något år ja kanske några månader. Det tar åtskilliga år att bygga upp och kostar mycket att på nytt skapa.

Därför borde vi börja nu medan det är relativ fred i vår värld och satsa åtskilliga 10 tal miljarder/år ytterligare i att snabbt höja vår beredskap.

Det var ju det man sa att man skulle göra när man nerrustade. Om det behövdes skulle man rusta upp igen, sa man.

Gör då det!!

Ja det bästa är om det inte kommer något krig till vårt land och vi får be till Gud att vi blir förskonade. Det blev vi ju vid 2:a världskriget och det sägs enligt många ha berott på den massiva bön som bröt ut i vårt land, då.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss så att vi slipper Krig och ofärd, som du gjorde med våra fäder för över 70 år sedan. Och hjälp oss att skaffa det försvar som vi behöver, och inte bli förlamade i politiskt käbbel.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar