lördag 4 mars 2017

Kristna värderingar utan Jesus är Antikrist
170304



Det är ofta dagens kristna inte klarar att tala om Jesus. Han som är segerherren. Han som har sanningen. Han som är livet.

I stället talar man om Kristna värderingar. Men Kristna värderingar utan Jesus det är Antikrist. Det är att försöka efterlikna Jesus, men utan hans frälsning, utan hans kraft, utan hans klarsyn.

Det går snett. Det blir som dagens Svenska samhälle. Det går fel i allt. De stolta deklarationerna faller platt till marken. När inte Jesus är med.


Det är egentligen sorgligt att höra alla dessa Kristna idag som inte vågar ropa ut sin glädje i Jesus. Som står där försagda och skäms för att de tror på Jesus. Något som är hemskt i dagens samhälle.

Och samtidigt ser vi Vänstern, dessa som säger sig ha tagit över de värderingar som en gång vi kristna hade. Nu står de där och talar om vad vi ska tycka. Och det är en tro utan Jesus, en tom tro, En Antikrist tro.

Och det är den som präglar vårt samhälle idag. Ett Samhälle som går åt skogen.


Jesus hjälp oss!! För oss tillbaka till din Sanning. Du är livet och det är bara tillsammans med dig som kristna värderingar får liv. Jesus.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar