onsdag 8 mars 2017

Styr Brödraskapet våra Nyhetssändningar
170308


Man börjar snart fråga det när man ser hur Nyheterna är tillrättalagda. När man ser hur man har reklam för Muslimer i varje nyhetssändning. De är som oss, säger man, vi får inte vara rädda för att Islam tar över.

Vi måste fortsätta att låta Muslimerna strömma in, säger man.

Varje dag har vi ett reklaminslag för mera invandring. Är det Brödraskapet som styr i SVT. Har de strategiska positioner där.


Vi hörde häromdagen hur Brödraskapet hade infiltrerat flera Politiska organisationer. Har de också infiltrerat SVT och nyheterna eftersom vi dagligen matas med propaganda för Islam. Frågan är berättigad.

Det viktiga i hela vårt samhälle har ju på något konstigt sätt, blivit att ta emot Invandrare. Låta Sverige bli Muslimskt. Alla som går emot ska fördömas, och tystas.

Alla normala människor förstår att Sverige håller på att gå under av den massiva invandringen, den ökade skuldbördan, och all  kriminalitet som vi hör om.

När man ser hur det går i Sverige och dessa som till varje pris måsta fortsätta vägen med mera Muslimisering. Mera invandring. Fast det redan är för mycket. Ja då börjar man undra vad som händer.

Eller är det som vi sagt förut. Sverige är förbannat för vi har övergett Jesus. Och då har han övergett oss. Jesu välsignelse finns inte mera. Det som förr fyllde vårt land med Välstånd och Sanning.

Eller är det kanske både och. Jesus har övergett oss och därför kommer Islam, Därför kommer Brödraskapet. Därför tar Allah över vårt land.


Jesus hjälp oss!! Vi vill ha ditt land inte Allahs land. Jesus rädda oss ur ondskans grepp och låt oss åter bli ett Jesus land.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar