onsdag 1 mars 2017

Vänster Sverige har fått Hybris
170301



Vi ser hur Vänstern växer i sina egna ögon. De har rätt alla andra har fel. Ja t o m så att när verkligheten inte stämmer då vrider man nyheterna så att det ska se ut att stämma.

Hybis är Storhetsvansinne. Att Tro sig vara Gud. Vi ser i Wickipedia.

·         Hybris (mytologi) – att vilja efterlikna och/eller överträffa gudarna inom grekisk mytologi
·         Hybris – ett uttryck för ett sinnestillstånd där en person har en starkt överdriven självuppfattning, se Storhetsvansinne

Vänstern i Sverige har tappat kontakten med verkligheten.


Ja vi ser hur stark den här kraften är hos oss. Det finns inte längre tre vänsterparti. Det finns 7 vänsterpartier. Och ett parti i mitten. Ingen klarar att gå emot den här vinden som blåser genom alla våra massmedia.

Vi ser nu hur man t o m dribblar med statistik i massmedia. Men lyfter fram enstaka siffror som ser positiva ut och pratar som de vore den intressanta utvecklingen i vårt land.

Ingen kan ju påstå att inget har hänt i landet när vi har 1 mord eller mordförsök var annan dag i Malmö. Det hade vi inte för 20 – 30 år sedan. Då är det ingen mening med att prata om att någon annan siffra har gått ner. Det har gått snett i alla fall i vårt land.

Vi kan inte fortsätta så här. Vi måste vakna och återvända till det land vi hade. Ett Kristet land där Jesus regerade. Vårt Jesusland, Sverige.

Vänstern är en Avgud. En ful ande som försöker döda vår tro på Jesus och de har nästan lyckats, det är bara en rest kvar idag av det som var Sverige. Det Kristna landet som hade välstånd och ett samhälle som fungerade.

Sverige mals sönder sakta men säkert av Vänstern. Och vi ser idag resultatet. Vi har ett land där snart inget fungerar som det ska, i detta förljugna land.


Jesus hjälp oss!! Vi går under!! Bara du kan rädda oss!! Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar