lördag 11 mars 2017

Vi ska inte stödja Muslimer
170311


Vi läste idag i vår familj Johannes andra brev och det är ett intressant och viktigt Bibelord, för det pekar på att vi inte ska stödja Muslimer. Ja vi ska inte ta in dem i vårt land och försörja dem. De förnekar Jesus som Guds son och då har de Antikrists lära och den ska vi inte stödja.

Vi kan läsa i 2 Joh 1:6 - 11.


2 Joh: < i 1917 års översättning >

6. Och däri består kärleken, att vi vandra efter de bud han har givit. Ja, detta är budet, att I skolen vandra i kärleken, enligt vad I haven hört från begynnelsen. 
7. Ty många villolärare hava gått ut i världen, vilka icke bekänna att Jesus är Kristus, som skulle komma i köttet; en sådan är Villoläraren och Antikrist. 
8. Tagen eder till vara, så att I icke förloren det som vi med vårt arbete hava kommit åstad, utan fån full lön. 
9. Var och en som så går framåt, att han icke förbliver i Kristi lära, han har icke Gud; den som förbliver i den läran, han har både Fadern och Sonen
10. Om någon kommer till eder och icke har den läran med sig, så tagen icke emot honom i edra hus, och hälsen honom icke. 
11. Ty den som hälsar honom, han gör sig delaktig i hans onda gärningar.

Här ser vi det tydligt. Vi skall inte ta in Muslimerna i landet. De bekänner inte Sonen. De säger att Jesus är en profet, inte att han är Messias, Guds son.

(Kristus som det står här i Bibelordet i översättningen, är just Messias, den smorde, på Grekiska)

I Vers 6 kan vi läsa hur vi skall visa kärlek. Och många idag verkar ha fastnat där. Och anser att alla måste släppas in i landet och tas omhand. Och vi ser hur vårt land mer och mer fylls av Muslimer.

Det ska vi inte tillåta. Islam är en Villolära som vi inte får låta ta över vårt land. Ja vi skall inte ens göra oss delaktiga i denna Islamisering som vi ser idag. Genom att tala positivt om den. Eller som det står här att hälsa den.

Det är alltså skrämmande att se denna förvirring som sprider omkring sig idag i den Kristna världen i landet där man säger: ”Vi skall bara visa kärlek. Vi skall bara släppa in alla.” Men så står det alltså inte i Bibeln. Man ska ha urskiljning i dem man släpper in och se till att man inte stödjer krafter som går mot Jesus. För då är man delaktig i Antikrists verk i vårt land.


Jesus hjälp oss i denna förvirring som gripit omkring sig i våra Kyrkor och Församlingar. Där det viktigaste är att släppa in alla i vårt land. Hjälp oss så att vi ser resultat av vad vi gör med dina ögon. Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar