söndag 12 mars 2017

Var Erdoğans kupp fejk
170312



Det är konstigt att ingen lyckats avslöja Erdoğans kupp. Att det var han själv som iscensatt den. Det luktade fejk lång väg. Ja det var som Hitler som också hade en liknande sak för sig som hjälpte honom till makten.

Det skulle behöva avslöjas nu att kuppen var fejk. För vi ser hur fräckt Erdoğan går fram. Hur fräckt Islam tar för sig. Vi känner igen takterna från andra diktaturer. Det börjar så här.

Men Journalisterna tiger. Inget avslöjande reportage hörs. Är det som vanligt vänstern som lagt locket på. Muslimer är ju deras vänner och därför får Erdogan inte avslöjas.


Det är ingen mening med att Historikerna om 5 år avslöjar Erdoğan. Då är det så dags. Då har han redan lyckats införa sin Islam diktatur.

Då har han redan lyckats förinta Atatürks modernisering av Turkiet, och göra detta Massiva Islam land till en kraftfull kämpe för Muhammed och hans erövring av Europa.

Här i väst är vi noga med att Islam får finnas. De får bygga sina moskéer. De får läsa sin Koranen. De får fostra sina barn till Sanna Muslimer. Och tvinga dem att förbli Muslimer. Mitt i vårt moderna land som skapats av vår Kristna tradition. Mitt i vårt Jesus land tillåter vi Islam att finnas. Ja i våra massmedia är det t o m en gynnad religion som man talar väl om.

Men hur är det i Muslimländerna. I Turkiet är nästan alla Kristna borta. Det är bara 0,2 % Kristna kvar.

Hur är det i Saudiarabien får man ta med en Bibel in där. Får man bygga en kyrka där.

Ska vi fortsätta på den här vägen mot Muslimisering. Då ska vi fortsätta med den här eftergivenheten för Islam och bara hjälpa, bara böja oss för deras krav. Ska vi också bli en Diktatur, ska vi också ha en Erdoğan här snar i vårt land.

Vi ser förföljelsen av Kristna i Islamvärlden idag. Snart är hela Islamvärlden rensad på alla Kristna. Det är med fasa och förskräckelse vi ser det här och här sitter vi och försöker att vara fromma och behandla Islam väl.

Nej Sverige är ett Kristet land, vårt Jesus land. Och det vill vi att det ska förbli. Därför ska vi inte gynna Islam. Därför ska vi inte låta det ta över.


Jesus hjälp oss. Avslöja Islams finter och metoder. Hjälp oss att behålla vårt Kristna Sverige. Ditt Jesus land.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar