torsdag 16 mars 2017

Vänsterns Välde Viker
170316



Vi ser det nu i det Holländska valet också. Vänsterkrafterna är på tillbakagång. De tappar Mark, nu när folk ser deras resultat.

Wilders gick framåt till 19 mandat, Trump vann i USA, Berxit i Storbritannien. Folk är trötta på denna vänster och deras Jesus fientlighet. Deras Muslimfjäsk.

Nu får vi hoppas att ondskans tand kan dras ut ur Europa. Att Vänsterns mediemonopol viker, och Sanningens ljus tänds.


Vi vill inte ha ett Ateistiskt Europa. Där Vänstern styr. Där Muslimerna tar över, vi ser dem varje dag i SVT:s nyheter, hur bra de påstås vara, Det är de som skall rädda oss, enligt massmedia.

Men nu blir det avslöjat. Nu får vi se sanningen. Vänstern har inte maktmonopol. Även om man från vänsterhåll försöker att hävda att allt annat är hemskt, och släcka sanningens ljus i vårt samhälle.

Vi ser i vårt land hur alla våra barn fostras på våra daghem. De får lära sig att Jesus inte finns. Ja allt möjligt konstigt som vi vuxna inte står för lär man barnen i förskolan.

Men nu finns det alltså hopp. Nu har vänsterns monopol börjat vika. Och vi får hoppas att det också kommer till oss här i Sverige.


Tack Jesus att du ger oss hopp!! Kom också i vårt land och rädda oss ur Vänsterns Järngrepp. Det är ditt Jesus land vi vill ha!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar