fredag 10 mars 2017

Vår moderna tid
170310



Tänk att få leva i vår tid. En tid när man har tillgång till läkarvård. Kunskap. Och allt annat modernt.

Jag var idag hos Tandläkaren och drog ut en tand som var död. En sådan tand måste ut annars kan man få allvarliga problem. Men Det gick på några minuter och så var det klart.  

Vi lever i en fantastisk tid och tänk då finns det de som anser att det viktigaste är att vi alla blir Muslimer. Eller att vi blir Kommunister, som man anser i Nord Korea. Och man är villig att sända Kärnvapen ut över värden för att verkställa det. Det är inte klokt.


Hade jag levt för 200 år sedan hade jag haft seriösa problem idag med min tand som inte kom ut. Men då fanns inte heller Kärnvapen, varför kan vi inte ha det ena utan att ha det andra.

Ja det är för vi inte har Jesus i vårt samhälle länger idag.

Det är tack vara Jesus som vi har ett samhälle med denna kunskap som vi har idag. Det fantastiska samhället som gör att vi kan ha ett bra liv. Det har byggts upp av en västvärld som hade Jesus.

Men ska vi klara av att hålla ihop världen idag då måste vi också ha Jesus. Vi måste ha hans klarsyn och kärlek. Annars kommer det moderna samhället att rasa ihop och hatat och vapnen kommer fram. Vi ser det i Muslimvärlden. Och vi ser det i Nord Korea.

Jesus hjälp oss!! Det är din Ande och din kärlek som behövs i vår värld, annars går vi under allihop!! Jesus kom och rädda oss!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar