tisdag 28 mars 2017

Vi säljer oss till Islam
170328

Vi fick höra det häromdagen i TV, att det är tack vara invandrarna som Sverige går bra. Sysselsättningen bland invandrarna har ökat med 244000 de senaste 9 åren. Medan antalet Svenskar i Sysselsättning stadigt sjunker.

Att väldigt många av invandrarna sedan leva på bidrag tog man inte upp. Och någon saklig kontroll av + och – gjorde man alltså inte. Men det intressanta i det här är vad som händer med vårt land.

Vi skall ha tidig pension och vi skall ha bidrag och allt möjligt utan att arbeta mera. Och resultatet blir att in strömmar andra människor med annan kultur, och tar över vårt samhälle. Vi säljer oss och resultatet är att Sverige blir Muslimskt.


Det är ett resultat som vi inte ens pratar om. Man tar i varje fall inte upp det i våra Svenska TV kanaler. Nej där är det varje dag ett inslag till förmån för Muslimer. De är så bra. De är precis som alla vi andra.

Och visst en Muslim är människa precis som vi. Men Islam är inte samma som Kristendomen. Och det är där luringen ligger. Vi får in ett annat tänk och det är bara att titta i mellanöstern så ser vi vad det är som vi kommer att få.

Vi skulle mycket väl kunna jobba några år till i Sverige. Och behålla Sverige som Svenskt. Det Kristna landet som fungerade väl. Vårt Jesus land.


Jesus hjälp oss!! Vi vill ha vår Kristna Sverige kvar, ditt Jesus land. Hjälp oss vi går under. Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar