onsdag 22 mars 2017

Man får aldrig se Alternativet
170322



Det är en intressant tanke. Men tillvaron är så att en sak genomförs. Det andra ville och som spolades, vår vi aldrig se hur det skulle blivit.

I Sverige har vi drivit vänsterpolitik. Vi har avskaffat Jesus. Vi har öppnat våra gränser för nästan fri invandring. Och låtit vårt land fyllas med främmande religioner.

Vad hade alternativet varit. En fortsättning på det Kristna land som vi hade. Ett land som gjort som Jesus velat. Hur skulle det sett ut idag. Ja det får vi aldrig se.


Det är en sanning i tillvaron. Allt går bara en väg. Och hos oss var det Socialismen som tog över.

Man kan titta på en del andra länder som gjort andra val. De kan vara liknande situationer. Men ofta här i väst ser vi att man går i flock. På något konstigt sätt så börjar någon och sedan hänger andra efter och, ja det går nästan till sist inte att göra något annat.

Hela Europa idag har gått Socialist vägen. Jesus är avskaffad i nästan hela Europa. Hur hade det varit med ett Jesus Europa idag. Ett välsignat Europa där Jesus styrt. Det är det vi borde haft. Inte detta Socialist Europa.

Men kan vi då inte få ett Kristet Europa igen. Jo Jesus kan vända det som skett.

Jesus hjälp oss!! Hjälp oss tillbaka till ditt Jesus land. Ditt Jesus Europa. Vi har sett den ena vägen och den är framme vid vägs ände. Jesus hjälp oss och ge oss din väg!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar