torsdag 2 mars 2017

Kvinnor är inte som Män
170302



Vi hörde just hur de nu skall införa värnplikten igen i Sverige och det skall vara könsneutralt.

Det är lika korkat som att säga att man skall ha lika många män som kvinnor som föder barn. Det skall vara könsneutralt. Det är bara idioter som skulle komma på en så dum tanke.

Den är konstig den här idén att Kvinnor och Män skulle vara identiskt lika. Vi möter den överallt i dagens samhälle som en Absolut sanning som inte får ifrågasättas.


Men Män och Kvinnor är olika. Det är inget konstigt med det. Det är bara att titta på det fysiskt. Deras kroppar är inte lika. Den ena är gjord att föda barn och den andra inte.

Traditionellt har man alltid tagit hänsyn till det här. Män har försvarat stammen och dess territorier. Skapat livsrum tagit hand om faror. Kvinnor har fött barnen. Deras uppgift ligger i att se till att det uppväxande släktet kommer till och fungerar.

I ett sunt samhälle tar man hänsyn till det här.

Men vårt moderna samhälle klarar inte länger av att vara klarsynt på den här punkten. Sanningen i den här frågan får inte ens höras.


Jesus hjälp oss!! Kom med din sanning in i vårt samhälle, Lögnerna håller på att sänka hela vårt samhälle, Hela vår livsmiljö, Kom Jesus och för oss rätt.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar