onsdag 10 maj 2017

Ändetiden 71,
De Nationer som inte stöder Israel förstörs och ödeläggs


Här har vi ett ord som säger just det. De Nationer som inte stöder Israel ödeläggas. Det är det vi ser i Syrien idag och i Sverige idag.

Jes 60:11.  Och dina portar är ständigt öppna om dagen och om natten, de stänger dem inte, till dig skall hedningarnas rikedom komma och deras kungar leds in.

Jes 60:12.  För hedningarna och rikena som inte tjänar dig de förgås och hedningarna ödeläggs, de förstörs.


Israel är ett öppet land och det finns alltid möjlighet att stödja Israel. Det är ett öppet och fritt samhälle. Och Guds mening är alltså att vi ska stödja Israel nu när han upprättar det.

Och om vi inte gör det ser vi i vers 12 vad som händer.


Där står det. De som inte stöttar Israel de förgås. Och det är det vi ser idag i Syrien. Gud har börjat verkställa sitt straff över dem som försöker förinta Israel. Israel ska vara välsignat och det ser Gud till.

Och vi ser det också i Sverige, vi stöder de som vill förinta Israel och vi har stora problem i Sverige. Vi ser hur det som en gång var ett välfärds land nu håller på att vittra sönder. Och hur främmande folk strömmar in och med en självklarhet tar över det som en gång var vårt Sverige. Vi känner inte längre igen vårt kära land.

Och så här som det är i Syrien idag och som det är i Sverige, så ska det bli för de som går mot Israel.

Och åter kan vi se att vi är på ändens tid för det är det här vi känner igen när vi tittar oss omkring.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar