måndag 15 maj 2017

Invandringen det gemensamma Problemet
170515



Vi såg igår på Partiledardebatten och de hade 4 ämnen. Invandringen, Skolan, Kriminaliteten och Sjukvården.

Men det som är det gemensamma problemet med alla 4 områdena det är invandringen. Problemet är den stora invandringen som vi inte har kunnat hantera på ett rätt sätt. Och det har gett de andra problemen som vi har idag.


Vi har fått segregerade områden som inte fungerar. Som har kriminalitet, Som har skolor som inte fungerar. Och också problemen i vården hänger förmodligen samman med den för stora invandringen, vården har fått mer än den klarar av. Men varför nämner man inte det. Att den för stora invandringen är det gemensamma problemet.

Vi hörde hur man tjafsade om vad som skulle göras. Och alla gick som en katt kring en het gröt. Orsaken fick inte tas upp. Jo SD nämnde det i förbifarten.

Men vi hörde t ex Anni Löv när hon skulle exemplifiera hur hon först tog två Svenska namn och sedan viskade fram Muhammed på slutet knappt hörbart. Men det är inte Svenskarna, som är problemet. Fortfarande kommer man fram till att problemet är i samband med den för stora invandringen som vi inte har kunnat hantera.

Varför säger man då inte att problemen beror på Invandringen. Är det för att de som tillåtit en för stor invandring fortfarnas sitter och styr och inte vill erkänna sina misstag. Det är alltså av hänsyn till sitt eget skinn som de sitter där och säger annat än det som egentligen är orsaken.

Men ska man komma tillrätta med problemet nu bakefter då måste man ju se bilden så som den är och agera utifrån det, annars riskerar man ju att göra fel åtgärder.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss i detta förljugna samhälle så att vi kan tala om sanningen. Att inte verkligheten förvrids när den skall visas upp i massmedia.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar