måndag 22 maj 2017

Flygande Självstyrande Bilar
170522



Är Flygande Självstyrande Bilar framtiden. Ja det är fullt möjligt. Nu arbetar Toyota med en flygande bil som fungerar som drönarna, med 4 fläktar i hörnen och med batteridrift.

Den är tänkt att flyga på 10 m höjd och kortare sträckor. Men ändå låter det livsfarligt. Hur undviker man kollisioner i luften. Den skulle gå med 100 km/tim.

Men kombinerar man det här med Självstyrande bilar och ett automatiskt system som håller ordning på färdvägar i luften och var de olika bilarna är, så får men ett mycket intressant system som fungerar. Är det vår framtid.


Ja den som lever får se. I många stora städer är det ju problem med framkomlighet och vägar. Det kostar mycket att anlägga vägar. Men med ett automatiskt system med flygande bilar som håller sig till rutter i luften som datorer styr behöver man inte bygga vägar.

Då får vi plötsligt en lösning på problemet och de stora städernas trafik flyter igen.

Och vi slipper också problem med parkering för bilen flyger själv till en parkeringsplats. Och när jag behöver den igen kommer den till mig.


Tack Jesus att du ger oss nya och bra saker hela tiden. Tack att ditt rike kommer och att ditt rike är rikt och välsignat.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar