onsdag 31 maj 2017

Är Rädda Barnen de verkliga Människosmugglarna
170531 


Jag hörde att det var Tyska Rädda Barnen som åker ner till Libyens kust och hämtar de som kommer ut med gummibåt och sedan fraktar de dem till Italien. Det är ju att hjälpa till att smuggla, smuggla in människor  i Europa.

Att de åker ner och hjälper de stackare som kommer ut i Gummibåt och håller på att drunkna. Det är behjärtansvärt men då ska de naturligtvis frakta dem tillbaka till en Libysk hamn. De ska inte hjälpa till att smuggla in dem i Europa.

Och kanske är det så att det är Kriminella smugglargäng som finansierar Rädda Barnens verksamhet genom hemliga bidrag. Ja, vi ser igen att det är kört för Europa. Vi är i händerna på människor som inte vill oss väl, och blinda människor som inte ser konsekvenserna av sitt handlande.


Europa verkar kört. Stoppar vi invandringen på ett håll så fortsätter den på ett annat.

Och i Svenska massmedia matas vi dagligen med hur synd det är om alla invandrare och att alla måste få komma hit. I går hade de ett inslag om att 3 av 4 Ensamkommande barn som det heter var över 18 år. Och ett sådant inlägg sänker vilja att hjälpa så därför hade de två inslag till på Rapport i vilka man fick se hur synd det var om invandrarna och hur invandrarna var en tillgång för Sverige. Det är tydligen väldigt viktigt i våra massmedia, att motverka Svenska folkets naturliga vilja att försvara Sverige som Svenskt.

Tänk så är det. Det är onda andra som ska sänka vårt land, ja hela Europa.


Jesus hjälp oss!! Bara du kan försvara oss mot alla onda Andar och allt annat som ska ta vårt land ifrån oss. Kom Jesus på nytt och gör Sverige Kristet igen.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar