lördag 27 maj 2017

Vänstern hatar alla inkl. sig själva
170527


Det är hat som driver Vänstern. Hat som kommer ur avundsjuka. Ingen får ha det bättre än jag. Och hatat är så intensivt att de t o m mår dåligt själva, ja det vänder sig in mot dem själva, utan att de kan ta sig ur det.

Man känner hela andan i denna vänster när de kommer i närheten. Den är hemsk. Vi hörde dem tåga förbi i vårt kvarter idag, och vi mådde dåligt fler timmar efteråt.

Vänstern är en ond ande. Den vill krossa allt. Den är släkt med ondskan själv.


När Sovjet föll ihop trodda många att det var slut på vänstern. Det ena landet efter det andra rasade. Men vi ser idag att vänstern är starkare än någonsin. Den har bara bytt skepnad.

Den ser ut som Hillary Clinton, Löven och Margot Wahlström idag. Men det är samma budskap. Alla andra ska tiga och Vänstern ska styra. Och vi ser i Margot Wahlström hur budskapet är att få bort Judarna. Ett massivt stöd till de som vill göra ett nytt Holocaust i Mellanöstern.

Förr i mellankrigstiden och andra världskriget gick Djävulen hand i hand med Hitler i sin strävan at få bort Judarna.

Idag går han hand i hand med Vänstern i samma arbeta att utplåna Judarna. Men förutom Judarna ska vänstern också ha bort de Kristna. Och vi kan se i Sverige hur de nästa lyckats totalt.


Jesus hjälp oss!! Vi går under. Socialismen har nästa utplånat oss. Jesus hjälp

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar