söndag 7 maj 2017

Trotset i Islam
170507



Vi ser idag denna slöjdebatt. Och det finns de som talar om vårt kristna samhälle där vissa grupper också bar klädsymboler.

Men var man i tjänst åt staten då bar man erforderlig Uniform. Så var det. Var man Polis bar man polisuniform med Polis mössa. Var man militär bar man den uniformen med tillhörande mössa.

Det var aldrig så att man vägrade bära polis mössan t ex. Eller mössan som en buss chaufför hade. Men det är det Islam gör idag.


Vi ser detta trotts inom Islam. Man ska till varje pris opponera sig. De är som trotsiga tonåringar. Men det är mycket mera allvarligt. För det är en princip.

En Muslim accepterar ingen överhet. Det är Allah som bestämmer och har han befallt slöja ska det vara det. Det finns inget undantag.

Och har de fått igenom det i vårt samhälle kommer nästa grej. Och till sist har vi ett Islamsamhälle med Sharialag och allt. Precis som Muhammed har bestämt.

Vi är inne på ett slutteplan. Och det finns bara en segrare i detta slutteplan och det är Muhammed och Allah.

Så ska vi ha kvar vårt kristna land, Vårt Jesus land, då får vi sätta ner foten och markera att här är det inte Allah som bestämmer. Det är vårt land och här får man anpassa sig.


Jesus hjälp oss!! Det är ditt land vi vill ha. Hjälp oss mot Allah och hans andemakter som försöker att kväva oss.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar