tisdag 2 maj 2017

Manskör är inte Politiskt Korrekt enligt SVT
170502



Vi såg det i går när SVT skulle sända Manskörens konsert till våren. Ni vet när Lunds studentsångare sjunger in våren på Universitets trappan.

SVT klarade inte det. Det blev för mycket av Manssamhället för SVT. Där var ju bara män som sjöng och det brukar vara bra. Verkligt bra.

Så under en stor del av sändningen lade de in en Kvinnlig artist som pep och sjöng solo, fullständigt ointressant och en plåga. Men det blev ju Politiskt Korrekt.

Men det var ju Manskören vi ville höra. Skam åt SVT.


När vi började titta sa jag till min son. Vi får lyssna ordentligt nu för snart är det ingen manskör som sjunger. Snart är det en blandad kör. Vårt samhälle klarar inte det här att det bara är män.

Ja sa han och du ska se att det minst blir hälften kvinnor.

Men vad vi inte anade var att vi skulle bli sannspådda redan i den sändning vi börjat se på. Efter 10 minuter bröt de sändningen av manskören för en ditsläpad kvinnlig artist som skulle sjunga. Och det var inte bara en låt utan 3 låtar och lång intervju emellan.

Och efter ett tag dök ytterligare en kvinna upp och pratade och svamlade, Ja sammanlagt var det nog samma tid med kvinnorna som med manskören. Så min son blev sannspådd redan i den här sändningen.

Det är inte klokt. Vi satte på för att få se Manskören sjunga in våren. Men SVT klarade inte att sända det. Får man göra så. Får man luras så.

Vad är det för ett samhälle vi lever i. Får inte män finnas. Får de inte var som män är. Måste alltid en kvinna vara där och lägga tillrätta. Är vi män så hemska.

Jesus hjälp oss!! Fräls oss från detta hemska samhälle som inte låter män vara män. Du är sanningen och du känner alla. Kom Jesus.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar