söndag 28 maj 2017

Internet är i ondskans våld
170528



Det är något vi ser mer och mer. Hur ondskan tar makt över internet. Hur data kommer i händerna på dem som vill krossa och förstöra, och förse sig själva.

Vi ser det nu med Trump. Han har skapat ett speciellt forum ”War Room” för att bekämpa dessa som hela tiden forskar i allt för att kunna sätta dit honom för kontakter med Ryssarna. Dessa som man kallar den Djupa Statsmakten och som försöker styra USA.

Med vår moderna tid och alla data och alla uppkopplingar och allt som sparas så har de fått ett medel att krossa, att misstänkliggöra. Etc. Som inte fanns förut.


Det är märkligt att åter har det som borde vara till välsignelse. Blivit till förbannelse. Åter har fakta som borde lett till att saker blivit bättre, hamnat i händerna på dem som är ute efter att krossa andra och förse sig själva.

För på något annat sätt kan man inte se denna Häxjakt på Trump, som pågår just nu.

Man påstår alltså att det finns något som man kallar den Djupa Statsmakten, som i själva verket styr. Ett styra som har fått problem i och med att Trump blev demokratiskt vald. Och nu försöker man på alla sätt att avsätta honom för att återta makten.

Och hade man inte haft internet, och alla samlade data så hade man inte kunnat driva den här jakten. Men bland alla miljarder ja ännu mer av samlade data hoppas man kunna finna något som går att använda för att få Trump avsatt. Dit har vi alltså kommit. Öppenheten har blivit ett hot i händerna på onda krafter.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att använda öppenheten, kunskapen, friheten till något bra, och hindra ondskan från att använda den för onda ting.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar