lördag 27 maj 2017

Falsk Fasta
170527


Den Islamska fastan är en lögn. Det är ingen fasta, de äter t o m ofta mer än vanligt. Men de äter det på nätterna. Hela snacket om fasta är Falskt.

Och vad värre är. Genom att de vare sig ska äta eller dricka på de ljusa timmarna så mår de dåligt. Och inte blir de heligare. Nej, det är ondskan som har tagit fram denna falska fasta.

Den här fastan där man ser from ut när folk ser på, men äter när ingen ser det. Det är något som kännetecknar hela Islam, den är falsk i grunden.


Vi hörde hur SVT häromdagen talade om hur det nu var Ramadan. Då skulle muslimerna vara speciellt fromma. Och de som var riktigt på det, de vare sig åt eller drack. Men det gällde på den ljusa delen av dygnet. Men på den mörka delen fick de äta och dricka som de ville. Så då är det stundtals rena frossandet.

När man hör det först tror man att det är ett skämt. Att kalla det för fasta när men äter i alla fall.

Och jag hörde någon muslim säga att de skulle fasta genom att inte äta under 4 timmar varje dag. Men det är ju som alla vi andra. Det är ju vanligt att man inte äter under minst 4 timmar varje dag. Återigen alltså bara en bluff.

Men hos Jesus behöver vi inte fasta. Det sa han till sina lärjungar, när någon frågade. ”När jag är hos dem behöver de inte fasta”. Och Jesus är alltid hos oss, det har han lovat, så vi som har Jesus behöver inte fasta.

Det här visar åter vilken falsk Gud Allah är, han slår och plågar sina egna. Och till ingen nytta. Nej Islam är som en kräftbur som man luras in i. Den ser from ut utifrån men inuti är den bara full av ondska.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att se falskheten i Muhammeds budskap och sanningen i dig. Tack att i dig behöver vi inte fasta, för din frälsning gäller.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar