tisdag 1 december 2015

Fundering 151201, Statistik och vårt Jesusland

Ja då har vi fått ny statistik och kan se hur det går med att stänga gränserna.

Förra veckan kom det in 6134 Asylsökande, Det blir c:a 320 000 / år. Alltså fortfarande en helt sanslöst hög siffra.

I år har vi hittills tagit in 150 000, och att ta om hand dem medan man undersöker om de skall ha asyl tar 1,5 år och det kostar c:a 100 miljarder. Pengar som vi inte har. Den dubbla summan av ett års försvarsbudget.

Det vi sysslar med är alltså helt sanslöst och har tappat all kontroll. Speciellt om man tänker på att med samma summa så hade man kunnat hjälpa 2 miljoner flyktingar i närområdet på plats, Flyktingar som verkligen hade det eländigt.

Nu hjälper vi dem som har pengar. Vi hjälper dem som kan betala smugglare, medan de som inte kan det de har vi satt i andra prioritet. Dem är det inte så viktigt med. Det borde varar tvärs om. De som har pengar och kan betala smugglare de hade förmodligen klarat sig ändå. De som behöver hjälp är de som inte har pengar.

Och 80 % av dem som kommer är muslimer. Redan idag är det fler muslimer än Troende kristna i vårt land. Jag har hört siffran att det är 400 000 aktivt troende kristna. Men hela 500 000 Muslimer. Och i år har de alltså fyllts på med 120 000 till. Vårt land som har fler Muslimer än aktivt troende kristna fylls alltså på med fler och fler muslimer.

Jag såg en kurva på när Turkiet blev Muslimskt. Det började år 1300 och det tog 150 år att kommat till 10 % muslimer. Och sedan tog det ytterligare 150 år att komma till 50 % av befolkningen. Nu är bara 0,3 % kristna i Turkiet.

Här går det fortare. Vi har redan nått 6 % av befolkningen på 30 år och med den här takten av muslimer som strömmar in så här vi nått 10 % om 2 år. Och fortsättningen känns som att den kommer att gå väldigt fort. Så vår Jesus är snart ett minne blott i det här landet. Snart är vårt land som Turkiet. Eller kanske Libanon.

I stället för Jesus får vi Allah, och denna hemska Islam, som djävulen sände för att utplåna den Kristna Tron. Och tänk vårt land är ett av djävulens främsta mål att inta. Och tänk Sverige som en gång var en av de främsta juvelerna i Jesu krona, med väckelsekristendom och mission ut över världen.

Det verkar som vår dom är definitiv. Vi kommer inte ur Ondskans grepp. Förbannelsen skall verkställas i vårt land. Vi måste Ropa till Gud om hjälp.

Jesus hjälp oss!! Vi vill inte ha denna hemska Islam, Vi vill inte leva i ett muslimskt land!! Vi vill ha dig, kom och Rädda oss!!



Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar