söndag 20 december 2015

Fundering 151220, Politisk korrekthet

I vårt land skall man vara politiskt korrekt. Därför har nu SVT gett ut en manual över hur man kan uttrycka sig. Vilka ord man får använda och vilka man inte får. Man har med andra ord infört en Censur i ett land där vi inte har Censur. Så långt har det gått.

Vi anpassar oss mer och mer efter detta Censurerade tillstånd. Det ser man i SVT där det ofta är reklam för invandringen. Person efter person står upp och säger att invandring är lönsam. Fast de inte vet, och den massinvandring vi har idag den är inte lönsam. Det ser man när man börjar räkna. Men ingen gör det. Det är politiskt korrekt att stå upp och säga att den massinvandring vi har är lönsam. Och då gör alla det fast de inte vet. Det är så man skall var i vårt förljugna Sverige idag.

Man skall vara politiskt korrekt. Säga det man förväntas säga, även om man inte håller med, och inte förstår.

Vi har fått detta lögnens samhälle. Och allt går ut på att Förföra Sverige. Dra oss in i skit av olika slag så att vårt Gamla hederliga Jesusland försvinner. Djävulen tål inte Jesusland. De skall bort. De skall bli Muslimland. Och Socialistland. Allt annat är OK.

Jesus hjälp oss, hjälp oss att behålla vår Jesus land. Ditt land där du regerar!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar