onsdag 9 december 2015

Fundering 151209, Svikarna

Är det svikarna inom Kristenheten och Västvärlden som gör att Jesus idag förlorar mot Muhammed. Att Islam utvidgar sig och tar över världen. Medan vi Kristna går tillbaka och tappar makt och herravälde.

Det började med Muhammed tekningarna. Det var så bekvämt att ge efter. Att förklara att då ritar vi inte dem mera. Och så kom Koran bränningarna. Och där gav man efter igen.

Och idag när Islam går fram över värden med skräck och terror. Då säger man att ”det är inte Islam”. Det är terrorister.

Vi blir mer och mer nerböjda under Allah. Islam dominerar världen mer och mer.

Vi hörde i går Donald Trump, som förklarade att inte en Muslim skulle få komma in i USA. Ett radikalt och ärligt ställningstagande som visar att det är Islam i sin helhet som är boven. Denna religion som kommer från lögnprofeten Muhammed.

Men vad händer. Jo genast står Trumps motståndare upp och förklarar att det inte är något fel på Islam det är bara extremisterna vi skall bekämpa. Och vi tappar åter i västvärlden kraften i vår kamp mot Islam.

Men IS och extremisterna. De gör bara som Muhammed gjorde. De utbreder Islam med krig och död och hot. De följer bara Islams grundare. De är de sanna muslimerna. Och det är ingen liten minoritet utan undersökningar har gett att det är runt 20 % inom muslimvärden som ställer upp på det här. Ja man t o m hyllar de som begick terrordåden.

Och här står vi flata Kristna och säger att det inte är något fel på Islam.

Med resultatet att Islam får framåt och vår Jesus försvinner från vårt samhälle. Det är inte klokt. Det är dags att säga ifrån. Vi skall inte ha en tro som Islam som tar över vår fredliga värld. Lika lite som vi accepterade Nazismen än gång kan vi idag Acceptera Islam.

Även om inte alla Nazister dödade Judar i koncentrationslägren så är hela Nazismen fördömd och borta ur dagens samhälle.

Samma sak måste göras med Islam. Den skall inte styra världen. Det är Jesus som skall styra världen det är han som kom med Sanningen, Friden, Kärleken, Försoning. Och ger oss ett samhälle värt att leva i.

Det är dags att stå upp för Jesus och göra det så det hörs. Mot Muhammed och hans illdåd och falska lära.

Jesus hjälp oss!! Hjälp oss!! Ge oss klokskap och din klarsyn och styrka!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar