tisdag 8 december 2015

Fundering 151208, Det sjunker

Nu har vi siffrorna för förra veckan och vi kan se att det sjunker. Förra veckan kom det in 5064 asylsökande. Och räknar man om det till årsbasis så blir det 260 000 asylsökande/år. Också det en alldeles för hög siffra.

Jag hörde att integrationsministerns mål var 1000 personer/vecka och det innebär 52 000/år. Då kommer vi till de siffror som vi tidigare hade när det var mycket. Och tänker man på att det i landet förds runt 100 000 barn/år så är siffran 50 000 en stor siffra och den kommer ganska snabbt att göra att hela Sveriges befolkning byts ut. Speciellt som invandrarna får betydligt flera barn än Svenskar normalt. Och efter några år kommer vi att vakna upp i ett Muslimskt land. Vill vi det.

Man kan också titta på kostnader och då ser man att 260 000 asylsökande/år kostar 163 miljarder bara att ta emot och försörja de asylsökande medan man utreder om de skall få asyl, vilket tar 1,5 år.

De ensamkommande flyktingbarnen var förra veckan 1328, och där såg jag själv ett reportage med en 11 åring som kom hit. Han var inte alls ensam. Han hade sin farbror med sig upp genom Europa. Hans familj var i Turkiet, de hade alltså kommit ut från det krigshärjade området och var nu i säkerhet.

När han kom hit ringde han sin familj och berättade att han nu kommit lyckligt fram. Och vi satte igång och ge honom full Svensk skolutbildning. Varför fick han det och inte de som stannade kvar i Turkiet. Varför skall vi gynna de som på det här viset, försätter sig själva i livsfara och beger sig ut på dessa vandringar genom Europa. Och bevisligen är det heller inte de fattigaste som vi hjälper.

Med betydligt mindre pengar hade man kunnat göra betydligt mycket mera i närområdet. Och den gamla regeln: En kan inte göra allt, men alla kan göra något gäller naturligtvis här också.

Det är viktigt att inte tappa huvudet, som somliga i Regeringen och massmedia verkar göra just nu, för då hjälper vi vare sig oss själva eller andra.

Jesus, hjälp oss!! Hjälp oss att var klarsynta och se vad du vill att vi skall göra och inte far iväg och låta oss förblindas och förföras!! Jesus hjälp oss!!


Karl Håkan





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar