tisdag 22 december 2015

Fundering 151222, När Kyrkorna kommer loss

Kommer vi att få uppleva det här. Kommer Kristenheten i Sverige att någonsin resa sig. Bli den Kristi Brud som Jesus vill ha. Finns det utrymme för det i dagens Samhälle. Tillåter det Svenska samhället att det finns en levande kyrka.

En Kyrka full av Guds kraft. En Kyrka som går framåt med stormsteg och där den helige ande fyller hela trakten där Gud församling verkar. En kyrka som ger omvändelse i samhället. En som man talar om för den är så full av Guds kraft och sanning.

Där är inte bara ett tomt malande, och sörjande, och stillhet. Där är kraft och glädje, i Jesus i hans fästningsverk som har frälst oss. Som har gett oss detta fantastiska samhälle fullt av hans vilja. Där de styrande fattar rätt beslut som ger bra resultat i Skolor, i omsorgen, ja allt blir bra därför att Jesu välsignelse är med oss. Och han leder oss rätt.

Tänk att få ha en ärkebiskop som står upp och deklarerar Jesus mitt i Samhället. Som förklarar hans kraft så att folk begriper det och tar emot i skaror. Därför att det är så bra. Det är ju det vi behöver.

Tänk att åter få ha en skola där barnen får lära sig Jesus och hans budskap. Få lära sig att bedja till Jesus, att få hans ledning och hjälp när det är problem. Det skapar människor med trygghet. Det skapar människor som vet vad som är rätt och fel. Människor som får lära sig Bibeln och Psalmerna. Och när livet krisar då kan man lyfta fram dessa fantastiska ord och ha dem som stöd för att komma rätt på det.


Jesus kom, kom till oss igen, kom till Sverige och fyll våra Kyrkor, ja hela vårt land, med din kraft och frälsning!! Jesus kom och rädda oss!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar