tisdag 29 december 2015

151229, Mera Invandrarstatistik

Nu har vi ny statistik från Invandrarverket, vecka 52 kom det 2066 asylsökande till landet. Det är alltså på stadigt nergång, veckan innan var det 3068. 2066 blir på årsbasis runt 100 000 och det är fortfarande för högt, speciellt om man ser till att det är också det antal som det brukar födas nya medborgare i landet.


Tittar vi på en kurva för hela året nu när vi kommit till slutet så ser den ut som




Det som är intressant i det här sammanhanget är varifrån de Asylsökande kommer. Men brukar ju tala om att det är människor från Syrien som flyr kriget där, men vi ser att den största gruppen är från Afghanistan. Därifrån kommer också mycket ensamkommande flyktingbarn som det kallas, men som ofta är pojkar i ålder för mönstring och militärtjänst. Man kan ju tycka att det hade varit bättre om de stannat kvar och slagits mot Talibanerna som ju lär öka sina områden





En sak som vi inte får se i statistiken är hur många av de som kommer som är Muslimer. Men den senaste siffran och som förmodligen är rätt fortfarande är att c:a 80 % av de som kommer är Muslimer.

Och använder vi den siffran på antalet som kommit in i år c:a 162 000 så kommer vi till att vårt land har fyllts på med 130 000 Muslimer i år.


Jesus hjälp oss, vi vill förbli ett Kristet land. Hjälp oss så inte Allah och hans anda tar över vårt land och tar oss bort från dig!!

Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar