fredag 18 december 2015

151218, Invandring är inte lönsam

Generell invandring är inte lönsam. Det ser man om man räknar på det och jämför med en vanlig Svensk.

Jag har gjort det och då kommer man fram till 870 000:- kr i kostnad totalt för varje invandrare i snitt sätt över hela deras liv i Sverige. Tar man det här gånger 160 000 invandrare som vi haft i år så får man den svindlande kostanden av 147 miljarder. Det är tre försvarsbudgetar. Och det bara för invandringen i år.

Det är alltså ingen vinst som somliga påstår det är en stor förlust för det Svenska samhället och ändå är inte alla utgifter med i kalkylen. Som extra polisinsatser som vi nu ser, och problemen på bostadsmarknaden etc.

Räknar man i stället med samma förutsättningar på en vanlig Svensk som föds och lever i Sverige så kommer man till 3,5 miljoner i vinst på varje Svensk från vaggan till graven. Det är alltså stor skillnad. En invandrare är en förlust på runt 1 miljon medan en som föds och lever i Sverige är en vinst på 3,5 milj.

Vi kan alltså inte som en del politiker försöker säga rätta till vårt problem med få barn. Genom att ta in invandrare. Om det över huvud taget är något problem. Vår ekonomi går ju ihop och Sverige går bra, fast vi har få barn per kvinna idag. Förmodligen är det här också en skröna att ”ett land med få barn kommer att gå under.”

Vill vi rätta till balansen mellan jobbande och icke jobbande då är den enda rimliga sättet att lösa det att vi jobbar länger. Att vi höjer pensionsåldern med något eller några år. Varje år är här en ren vinst. Eftersom alla andra delar redan betalts som skolutbildning och Pensioner.

En höjning av pensionsåldern med 1 år skulle tillföra samhället totalt en vinst på runt 40 miljarder/ år. Och arbetsstyrkan skulle utökas med runt 120 000 personer. Vilket nästan motsvarar i antal det vi fått in i år men i stället för en kostnad för den här invandringen blir det alltså en ren vinst.

Vi kan alltså se att det finns människor som försöker slå blå dunster i ögonen på folk genom att påstå att invandring skulle vara lönsamt ja till o med nödvändigt. Det är alltså en ren bluff och ingår som allt annat vi ser idag i den Förbannelse som drabbat vårt land. Nu när landet håller på att tas ifrån oss och bli ett muslimskt land.

Vi har rätt att ha ett Sverige för Svenskar, likaväl som det finns ett Syrien för syrier och ett Egypten för Egyptier etc. Den som försöker ta ifrån oss vårt land sysslar med hemska saker. Och Sverige har varit juvelen i Guds krona. Det är därför det är speciellt intressant för Djävulen att krossa vår Jesus land. Vår Kristna Sverige. Det som han nu pysslat med ett antal år.

Gud hjälpe oss, det är så man ryser när man ser alla Satans försök att fördärva vårt land!!

Jesus hjälp oss!! Hjälp oss mot alla dessa lögner som för oss ännu djupare in i Förbannelsen. Förlåt oss och ge oss din nåd och frälsning. Vi går under!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar