torsdag 3 december 2015

Fundering 151203, Hur många muslimer finns i Sverige idag

Jag satt och letade i går efter hur många muslimer det egentligen finns i Sverige idag. Men det gick inte att finna en aktuell siffra. Är det så eller lyckades jag inte hitta den.

Vad jag läste däremot var att det skulle vara rasistiskt att vilja veta hur många muslimer det var. En räkning av antalet muslimer det var som Hitler när han försökte räkna Judarna. Så långt har det gått, så att det är hemskt att veta hur långt på natten vi har kommit. Hur långt in i det muslimska mörkret vi egentligen är.

Räknar man på det så hittar man den senaste siffran från 2012 och tidigt 2013 och det är 600 000. Och från 2010 hittar man 500 000. Med en skillnad på 50 000/ år kommer man då till 750 000 just nu. Och med den stora invandringen i år på 120 000 muslimer så är det förmodligen runt 850 000 muslimer.

Där har vi alltså siffran. Det finns alltså idag 850 000 muslimer i landet, 8,5 % av befolkningen. Och det i ett land med bara c:a 400 000 aktiva troende kristna. Muslimerna är alltså dubbelt så många redan.

Och hur är det med invandrarna och kriminalitet är de överrepresenterade där också. T ex mord eller våldtäkt, Det vore intressant, när man läser om ett brott, att få veta om det är en invandrare som har gjort det. Men den informationen läggas aldrig ut nu för tiden. Det sägs bara att det var t ex en 23 årig man.

Men jag har hört att det påstås att invandrare är kraftigt överrepresenterade i våra fängelser. Det jag hittat är från 2013 och då var invandrarna 32 % i fängelserna och 7 % i befolkningen. Alltså 4,5 ggr överrepresentation. Men vi har inte dagens siffror för de får inte lämnas ut.

Man märker hur någon försöker göra oss blinda i det här samhället. Vi skall inte se vad som händer. Det är hemskt om Svenska folket är klarsynta.

Gud hjälpe oss så att vi blir klarsynta i det här landet. Så vi verkligen ser vad som händer, med vårt land som en gång var ett Jesus-land.

Vårt land som var en av de främsta juvelerna i Jesu krona. Ett väckelse kristet land som missionerade ut över världen. Och idag intar Djävulen det och har gjort det till ett Ateistiskt land och nu är det på väg att också bli ett Muslimskt land. Ja Ondskan har redan greppet. Och han har gjort oss blinda.

Vi skall inte se förrän det är för sent.

Jesus hjälp oss, Hjälp oss!! Hjälp oss!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar