lördag 5 december 2015

Fundering 151205, Hitlers efterföljare

Vilka är de sanna Hitlers efterföljande idag. De som går på Nazismens väg idag.

Det blir vanligare och vanligare att människor vänster ut står och pekar åt höger och skriker Nazister. Men de är lögnare och landsförrädare. Det verkar som alla andra argument har tagit slut på den kanten. Alla som har sina ögon öppna ser hur hela vårt samhälle håller på att krackelera. Hur denna galna politik som man bedriver, där alla skall få komma in, inte håller.

Det är ett folkmord vi ser framför oss. Ett folkmord där Svenskarna och deras traditioner förintas. Där ett annat folk kommer och tar över vårt land. Och vi ser redan hur långt det gått. Vi ser det speciellt här nere i Skåne. Det är mest människor med utländskt utseende man möter när man är ute idag. Man undrar är det så här. Har det redan gått så långt att hälften av de som bor här inte längre har Svenskt ursprung.

Vår traditionella Sverige, vårt Jesus-land som vi växte upp i. Vårt land med trygghet och heder. Det finns inte längre. Och vilka är det som då hejar på och skall fortsätta det här.

Jo det är de till vänster. Det är de som med Margot Wallström har sagt att det är Palestinierna som har rätt. De som vill utrota Israel och alla Judar. Och dem vill man ge de centrala delarna av Israel, och Jerusalem, rakt emot Guds vilja.

Gud har lovat Israels barn att de skall ha Jerusalem för alla framtid. De skall ha Israels berg, de centrala delarna i Israel den så kallade Västbanken. Det kan man läsa i Bibeln, och dessa människor som går emot det de går emot Gud själv. Och vi ser vilka oerhörda krafter som är igång i denna konflikt idag.

Islams uppgift till de sina är att utplåna alla Judar och med våld om så behövs. Det är alltså Hitlers agenda i vår tid. Och det är det vi stöder när vi stöder Palestinierna, dessa som skall tillämpa Islam, och när vi låter Muslimerna strömma in i vårt land.

Så när vi hör dessa Vänstermänniskor stå och skrika Hitler och Nazister och peka höger ut. Då skall vi veta att det är lögn vi hör. Det är de själva som är Hitlers efterföljare. Det är de som begår folkmord på sitt eget folk. Det är de som stöder och hejar fram Islam, den religion som har som mål att utplåna Judarna.

Gud hjälpe oss att vara klarsynta. Att se dessa onda krafter, när de t o m står i Kyrkorna och ropar Nazister till sina motståndare. De är från den onde och de är till för att påskynda folkmordet av Sverige och Svenskarna, och Allahs invasion av landet. Och verkställa Hitlers och Allahs utplåning av alla Judar. Gud hjälpe oss.

Jesus hjälp oss!! Avslöja dessa lögnens förförelsekrafter!! Dessa Onda Andar som t o m tränger sig in i våra Kyrkor och förvirrar!!

Jesus hjälp oss!! Ge oss klarsyn så att vi kan avslöja den onde och hans angrepp!! Du Jesus är vår Gud!!

Kom, Jesus kom, innan det är försent!!


Karl Håkan


PS: För den som är intresserad finns här Lars Enarssons bönerapport där han på ett mycket bra sätt beskriver den situation som Israel befinner sig i just nu mot de Muslimska krafterna, som vill utplåna landet:




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar