söndag 6 december 2015

Fundering 151206, Björnfällan

Går vi just in i Björn fällan. Håller hela vår Nation just nu på att sätta ner Ramen i Björn fällan. Att obönhörligen fastna med ramen där i dessa hemska hullingar för att sedan långsamt och plågsamt dö.

Är det, det som häller på att hända med denna invandring av Muslimer, som succesivt tar över mer och mer av vårt Sverige. Tills vi sitter där som ett Syrien, eller ett Libanon. Och det bara är kört. För det går inte att komma ur denna fälla. En gång Muslim, alltid Muslim, En gång fast alltid fast.

Det är ju så Islam erövrar världen åt djävulen. Det är så Islam avskaffar Jesu försoning. Frälsningen som är oss Kristna så kär.

Det är genom att man fastnar i Islam. Har man blivit muslim är det dödsstraff på att lämna. Och alla ens barn skall bli muslimer. Alla efterkommande är för alltid fast i denna fälla. Denna hemska fälla. Och det är fadern som bestämmer, så är han muslim då är alla barn muslimer. Det spelar inge roll om modern är kristen. Barnen skall ändå bli muslimer och det är tvång på det.

Och en muslimsk dotter får inte gifta sig med en kristen man för då dödas båda. Det har vi exempel på här i landet där det ägde rum. Så hemsk är denna religion. Den skall ta över Världen. Den skall avskaffa nåden. Friden, Friheten i Jesus. Allt det vi värdesätter. Skall bort. Och vi skall sitta där fast i Islam fällan för all framtid. Det är det som häller på att hända med Sverige.

Och vi ser detta förvridna samhälle, där det är viktigt att alla krafter som försöker hindra detta hemska hålls tillbaka. Ja med alla medel. Censur är här tillåtet. Förtal är här tillåtet. Ja t o m lagstiftning får användas. På annat sätt kan man ju inte se de lagar som förbjuder rasism och särbehandling p g r religion. Vi får inte stoppa Islam. Klarsyn är förbjuden.

Är det bland annat därför det inte står i svenska normala medier om det är personer med utländskt ursprung som begår brotten. Om det är muslimer som begår brotten. Det är hemskt, det får man inte säga. Vi skall inte se vad som händer. Vi skall inte se när vi sticker ner Ramen i Björn fällan, och fastnar för alltid.

Gud hjälpe oss. Det känns fruktansvärt att stå och se hur vår Svenska nation, ja snart hela världen, håller på att fastna i denna hemska Religion, Islam. Hur våra barn och barnbarn för all framtid skall sitta fast i detta. Denna lögnens religion. Gud hjälpe oss.

Denna hemska religion som hävdar att allt Muhammed gjorde var rätt och heligt, och vi som vet vad han gjorde vet att det var lögn, mord, hat, och förförelse, ja allt från Satan. Gud hjälpe oss, att få stopp på detta.


Jesus ge oss klarsyn!! Rädda vårt samhälle från denna hemska religion!! Denna våldet och hatets religion!! Vi vill ha din frid, Din försoning, Din frälsning!! Jesus hjälp oss!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar