måndag 14 december 2015

Fundering 151214, Hälften skall inte ha något inflytande i en demokrati

Här ser vi nu i Frankrike hur det kan gå med en demokrati. Nationella fronten fick mellan 40 och 45 % av rösterna men blev inte störst. Fast det var det största partiet.

Man gjorde som här i Sverige. Övriga partier gick samman och röstade på det block som var störst av dem, och i Frankrike lyckades man på så vis utesluta det största partiet. Den kraft som vill att Frankrike och det franska inte skall utplånas lyckades man stoppa.

Men vad är det man vill. Vill man göra Frankrike Muslimskt, Socialistiskt, Ateistiskt. Eller vad är målet med denna koalition.

Vi ser här i Sverige, de som har som främsta mål att stoppa Sverigedemokraterna. Man gör vad som helst bara man håller tillbaka dem. De påstås vara Hitlers efterträdare. Och det samtidigt som de övriga partierna här i Sverige hejar på Arabsidan i deras försök att ta över landet Israel. Steg för steg. Och det viktigaste först.

För de verkliga Nazisterna idag det är Islam, den Religion som totalt behärskar Arabsidan och deras handlande. Det är den som vill utrota Judarna. Ta landet ifrån dem. Etc. Och de som stöttar Islam idag de är de verkliga Nazisterna. På samma sätt som vi hade folk i vårt land som stöttade Nazisterna under andra världskriget.

Här gäller att vara klarsynt för det finns Förförelseandra som är igång idag. Onda Andar som har Israels utplåning på sitt program.
                      
Här i Frankrike ser vi nu hur lång det kan gå. Dessa partier som kallas Nationalistiska och som idag inte längre står för Nazism. De går man hur långt som helst för att utesluta ur demokratin. Och därmed ställer man sig på deras sida som vill förinta både de egna länderna, men också Israel.

Tänk så bakvänt allt blivit.

Det finns de som påstår att med det här tänkandet så finns det krafter i USA som kommer att försöka ställa in presidentvalet nästa höst. Med motiveringen att man måste stoppa Donald Trump. En Person som vågar säga sanningen. Men kanske ibland på ett obekvämt sätt.

Det är verkligen intressanta tider vi lever i och vi ser mer och mer av Ände tids scenariot rulla upp bland oss.

Jesus hjälp oss!! Håll oss vakna och Andligt levande i denna kaotiska tid!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar