onsdag 23 december 2015

Fundering 151223, Islam avslöjas

Jag ser fram mot den dag när Islam avslöjas. När lögnerna som bär upp hela denna religion avlägsnas.

Islam sägs av många var en fredens religion. Men hur kan en fredens religion bygga på lögner. Bygga på att man inte berättar sanningen om dess grundare.

Var Muhammed en mördare som skar halsen av folk
Var Muhammed en krigshetsare som uppmanade till att utbreda Islam med våld
Var Muhammed en Pedofil
Var Muhammed en lögnare som skall tvinga alla att bara läsa hans version av vad som hände med Jesus etc. När vi har en hel bibel full med fakta
Var Muhammed en bedragare som lurades och sedan bröt ingångna avtal och förtryckte

Det finns mycket som behöver komma fram i Ljuset, Men varför får det inte det. Varför skall det vara tyst om Islams grundare. Varför skall han anses som helig och fullkomlig. När han inte var det.

Här har Islams företrädare en uppgift att fullfölja om Islam skall kunna bli accepterad i vårt moderna och öppna samhälle och det är att våga säga sanningen och att klara av att ta avstånd från det som var galet.

Vi kan inte ha ett modernt samhälle som bygger på en lögn. Ett modernt samhälle där man skall upphöja en människa som inte är värd det. Som i själva verket drog ner. Och vars efterföljare nu håller på att krossa hela vår västerländska civilisation. Allt det som byggts upp i Jesu namn. Frihet, Sanning, Kärlet, Hänsyn. Alla dessa begrepp som är heliga i dagens samhälle. De håller på att gå förlorade när Allahs företrädare försöker ta över.

Skall Islam finnas kvar i ett modernt samhälle får det vara en reformerad form av Islam där Muhammed är utslängd och ersatt av Jesus Frälsaren, Förlossaren, Den verklige Fredsfursten.


Jesus kom, fullfölj din frälsning, ditt Fredsrike på Jorden.  Vi väntar på dig, vi längtar efter dig. Det är du som är vår Frälsare. Rädda oss!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar