måndag 28 december 2015

Fundering 151228, Allahs megafon, vår propaganda TV

Hur kan det vara en nyhet varje dag att vi har Muslimer som väller in i landet. Och att Vänstern anser att vi skall hjälpa dem, så att fler kan komma in. Är det en ond ande som har gripit Journalisterna så att de mal denna propaganda. Hur synd det är om alla som betalt smugglarna och lyckats ta sig hit. Hur bra de beter sig och hur värdefulla de är för vårt land.

Man hör aldrig något om problemen med att vi får hit Islam. Denna hemska religion som är som en Kräftbur, full av lögner och förförelser. Har man en gång kommit in kommer man inte ut. Och där inne sitter de som är fast och ropar så att flera skall komma in. Ja snart har hela Jordens befolkning hamnat där inne i denna slugt uttänkta bur från djävulen.

Jag såg i går en intressant video på YouTube. Den handlade om Islams historia. Det finns folk som försöker framställa Islam så ädelt och fint. Men här fick man se Islams verkliga natur. Svärdet och lögnerna. Plundring och slaveri. Det är så Islam har brett ut sig. Och vi får tacka oss lyckliga att vi hade Korsfararna som lyckades stoppa Islam. Så att vi idag har en västvärld i välstånd. I frihet, fri från Muhammeds lögner och förtryck. Som han har satt som ett hemskt mörkt dok över hela Islamvärlden.

Det är från denna hemska värld folk flyr. Men de tar ju med sig eländet hit.

Det är viktigt att vi ser sanningen med Islam och inte kröker rygg och blir Allahs slavar. Muhammed behöver avslöjas. Och ju mer vi får se om den verklige Muhammed ju svårare blir det för denna lögnprofet att ta över världen. Det som vi just nu ser honom göra.

Hur fullständigt Islam tar över, det kan vi se om vi tittar på tabell från hur Islam tar över Turkiet. Där ser man hur det i början såg ofarligt ut. Det är ju nästan inget under fler hundra år. Men idag ser vi hur det praktiskt taget inte finns en kristen där. Är det så det skall gå här i Sverige. Och som vi ser så går det mycket fortare här. Vi är redan snart uppe i 10 %.

Islams övertagande av Turkiet
År
Islams andel
Kristen andel
1300
0
100%
1450
10%
90%
1600
45%
55%
1850
65%
35%
2000
99,65%
0,35%

För den som vill se videon så finns den på adressen:




Jesus hjälp oss så att inte lögner och propaganda för bort oss från dig!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar