fredag 4 december 2015

Fundering 151204, En Karamell

På annat sätt kan man inte tolka det huvudlösa beslutet att skapa möjlighet att, stänga Öresundsbron. Biltrafik är ju ett hatobjekt för dessa människor som kallar sig miljövänner men i själva verket bara är ute efter att göra livet surt för oss andra.

Att då få stopp på biltrafiken helt och hållet, över bron samtidigt som tågen går som vanligt. Det är smaskens, en tillräckligt god karamell för dessa samhällsfientliga krafter.

Givetvis kan man stoppa alla invandring utan att stänga biltrafiken på bron. Men de här krafterna vill inte.

Det är samma krafter som nu skall stänga av nästan hälften av vår kärnkraft. Och nu sitter och myser när de fått ägarna till kärnkraften att frivilligt vilja stänga 4 reaktorer. Kärnkraften är ju den enda energikälla som är helt koldioxidfri och samtidigt verkligen klarar av att bära vårt Svenska elbehov. Och i en tid när Jorden håller på att upphettas så att man inte kan bo där. Då skall dessa stänga av den enda kraftfulla energikällan. Idioter!!

Det är en känslogröt som styr dessa människor. Det såg vi när Romson stod och grät i TV. För några dagar sedan. Det är den typen av människor som saknar förmåga att tänka. Där vettlösa känslosvallningar styr handlandet. Det är de som nu styr Sverige. Värre hade det knappast kunnat bli.

Ja Sverige är verkligen på väg ner i skiten. Kidnappat av krafter som inte vill väl.

Det är dessa krafter som står och pekar högerut och skriker Nazister samtidigt som de själva ställer in Sverige i ledet av de som vill gå Islams väg att utplåna Israel och Judarna. Här gäller alltså att verkligen vara klarsynt idag. Att se att dessa människor, som klär sig i finkläder och försöker att se propra och ädla ut, men Bockskanken sticker ut.

Det är onda andar som satt dem där för att fördärva, för att hindra oss från att göra det vi skulle kunna göra och lösa problemen.

Gud hjälpe oss. Förbannelse, Förförelse och Vanmakt, fortsätter att gå fram genom det här landet. Här behövs verkligen ett Rop. Ett rop att Gud skall skona oss. Förlåta oss. Och ta bort denne Förbannelse som vi fått när vi övergav Jesus i vårt samhälle och spottade på Israel.

Jesus hjälp oss!! Förlåt oss!! Och låt oss på nytt få en chans!! Sänd din Ande och kraft in i vårt land och vänd det till ett välsignat Kristet land igen!!

Fyll vårt land med din klarsyn!!

Jesus hjälp oss!! Vi älskar dig och längtar efter dig!! Mer av dig Jesus!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar