måndag 21 december 2015

151221 Tystnad

Vad är det för krafter som är igång i det här landet. Vårt gamla kristna Sverige. Vårt Jesus land.  Skall vi vara tysta om vår Jesus. Skall vi tiga om honom som vi älskar. Är han hemsk eftersom det är hemskt att tala om honom. Är det dit vi är på väg i Sverige.

Skall vi tiga om Muhammeds hemskheter. Om denna religion som försöker tysta oss med hot. Skall vi tiga om det. Skall Allah bestämma vad vi skall få säga. Eller är det Jesus som bestämmer, han som ger oss frihet. Den frihet vi hade i vårt gamla Sverige. Friheten att säga sanningen.

Friheten att som Kristna jubla inför Jesus i Julsångerna. Glädja oss i att han kom med sin frid till Jorden, för att frälsa jorden. Frälsa oss människorna från alla ondska. Från alla som ville döda. Från alla som ville underkasta oss under främmande Gudar. Jesus sätter oss fri och vi får hylla honom.

Islam har inga glada sånger. De jublar inte i salighet över Muhammed. Där är det underkastelse som gäller. Död underkastelse och malande av tomma böner till en Gud som inte finns.


Tack Jesus att vi får ha dig. Tack Jesus för ditt Evangelium till frälsning. Tack Jesus att du är vårt skydd, såväl om dagen som om natten. Kom Jesus till oss och låt din salighet täcka hela Jorden!!


Karl Håkan






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar