lördag 19 december 2015

151219, Margot Wahlströms tre förbannelser

Det var Margot Wahlström sägs det som stoppade att vi skulle sända JAS plan för att deltat i kampen mot IS. Det sades att motivet var bland annat att vi inte ville dra på oss IS vedergällningar.

Det ät inte klokt. Vi har nu böjt oss för IS. Vi has sagt att deras hemska terror gör att vi, kan inte bekämpa dem. De har segrat, ur Svensk synvinkel. Margot Wahlström har gett dem makten över oss, och i förlängningen segern.

Och det är inte den första förbannelsen hon drar över Sverige, det är den tredje.

Hennes första förbannelsen som hon drog över landet var förra hösten när hon förklarade att Sverige erkände Palestina. Det var dessutom de som skulle ha det gamla Jerusalem med Tempelplatsen, enligt Margot Wahlström. Guds vilja, att Israel skall ha hela sitt land från Jordan till Havet, och Speciellt Tempelplatsen och det egentliga Jerusalem, betydde inget.

Och det andra var när hon häromveckan förklarade att Israel ägnade sig åt utomrättsligt dödande. När de försvarade sina medborgare mot terror och dödande, genom att döda de som försökte kniv döda Judar på öppen gata inne i Israel.

Tre gånger har hon alltså dragit förbannelse över vårt land. Det är dags att det tar slut nu. Att vi får en regering som går för Guds vilja och stöttar Israel. Så att vi får välsignelse in i det här landet. Det är det vi behöver.

Jesus hjälp oss i det här landet att ställa upp för dig och för ditt folk Israel!! Jesus vi älskar dig och vill ha mer av dig!! Jesus kom vi behöver dig!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar