lördag 12 december 2015

Fundering 151212, Censuren är kompakt

Idag verkar censuren fungera i vårt samhälle. På annat sätt kan man inte förklara att vi fortfarande inte vet om den som begick mordet i Kungsbacka hade utländsk härstamning, hade knytning till Islam, eller om det var en vanlig Svensk som det gått snett för.

Man har totalt lyckats hålla informationen borta från alla medier. Och svamlat om 40 man etc. säger ju ingenting.

Likaså är det med Bränderna i flyktinganläggningar. Det påstås att det fortfarande brinner i flyktinganläggningar men det verkar som det inte skrivs om det längre. Här verkar också alla bestämt sig för att Svenska folket inte skall veta det här. Och det påstås att 1/3 av alla bränder kommer från de boende. De har själva tänt på. Men det kommer heller inte ut.

Det påstås också att det fortfarande kommer in illegala invandrare i landet. Men det får man heller inte höra om. Ingen gör statistik på det.

Och kostnaderna för all den invandring vi haft i år. Vad är den verkligen. Det är ingen som räknar på det. Det vore rimligt att något statligt departement hade till uppgift att se framåt och se vad vi gör. Vad blir resultatet av det vi gör idag. Och det borde komma ut bland folket så att de blir klarsynta och vet vad de gör, när de skall rösta nästa gång.

Men här verkar också det hela vara styrt. Svenska folket skall inte se. Vi skall inte förstå.

Och de som försöker sprida annat budskap än det officiella. De klassas som hemska högerkrafter och man gör att för att censurera och misskreditera de krafterna.

Ett Demokratiskt samhälle skall vara klarsynt. I ett demokratiskt samhälle skall ett ärligt samtal föras. Där skall också obekväma åsikter kunna tas upp och bemötas på ett sunt och sansat sätt.

Har vi allmänna val så måste Svenska folket vara informerat. Annars är det inte fria allmänna val.

Jesus hjälp oss, så vi inte tappar vår klarsyn och vår frihet i det här landet!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar