lördag 26 december 2015

Fundering 151226, Invandringen

Nu finns det nya siffror igen och vi kan se att det vecka 51 (förra veckan) strömmade in 3068 asylansökande. Veckan innan var det 3318. Vi har alltså kommit till en ny nivå nu runt 3000 asylsökande i veckan. När det var som mest i höstas var vi uppe i 10 000 per vecka, en siffra som motsvarade En halv miljon per år. Det har alltså nu gått ner, och nu ligger vi alltså på runt 150 000 per år. En fortfarande alldeles för hög siffra.

Man skall tänka på att det i det här landet föds runt 100 000 per år. Och att därmed det Svenska, minskar hela tiden. Det kommer ju mera människor utifrån än det föds i landet. Och dessutom är det ju så idag att många av de nyfödda föds av invandrare.

Det skall bli intressant att se om vi kan komma ner ytterligare nu när man inför ID kontroll på tåg och bussar den 4 januari.

Det känns lite konstigt att tala för det Svenska och att skriva att det Svenska minskar. Man känner sig som rasist. Men egentligen är det ju tvärs om. Det kan ju inte vara rätt att våra styrande tar landet ifrån oss och ger det åt andra människor som strömmar hit. Sverige ägs ju av Svenskarna. Och det är då logiskt att Svenskarna fortsätter att bo i Sverige och att andra inte hur som helst kan komma hit och ta över vårt land.

Det är ju som mitt eget hus. Det är inte OK att andra går in där och tar över det. Det är mitt och skall bli så och det är jag som bestämmer vilka som får komma och hälsa på och hur många. Och skall jag hjälpa någon då bestämmer jag hur mycket jag klarar av.

Det måste vara lika dant med ett land.

Men man undrar ibland när man ser reklamen på nyheterna. De har ju reklam varje dag idag för mera invandring. Hur synd det är om alla som kommer hit. Och hur enormt glada de blir när vi låter dem komma in. Och vilken oerhörd glädje de får uppleva som hjälper de här invandrarna.

Men det är aldrig någon som talar om Sverige, vad som händer med Sverige. Det får man inte tala om det är Rasism. Det är konstigt.

Gud hjälpe oss!!


Jesus hjälp oss att vara rädda om vårt land. Det som en gång var ditt. Ditt Jesus-land. Bli vår herre på nytt och låt din frid på nytt ta över vårt land!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar