tisdag 15 december 2015

Fundering 151215, Invandringen fortsätter minska

Förra veckan kom det 3318 asylsökande. Det fortsätter alltså att minska. Och vi är nu uppe i c:a 158 000 asylsökande i år. 3318 motsvarar 173 000 / år, och alltså fortfarande en för hög siffra.

Vi kan också konstatera att de flesta av dem kommer inte från Syrien. Utan det är från Afghanistan. C:a 1300 kommer från Afghanistan mot bara c:a 650 från Syrien. Det är alltså fel att prata om Syriska flyktingar. De utgör mindre än 20 % av dem som kommer. Men ändå fokuserar massmedia helt på dem.

De övriga grupperna av något så när storlek är Irak med c:a 500 asylsökande och Iran med c:a 150 asylsökande.

En del av de asylsökande återvänder idag frivilligt, det fick vi se på TV i går. Det är personer som tagit sig hit med tanken att deras familjer skulle komma hit. Men nu när anhöriginvandringen stoppats återvänder de till sina familjer. Det är ganska anmärkningsvärt att det inte var värre. Och de har pengar att betala flygbiljett hem. Det är också anmärkningsvärt.

När man ser allt det här så slås man åter av att det är Hjälpa på plats som är det viktiga. Hjälpa i närområdet. Se till att de flyktingläger som finns i länderna runt Syrien fungerar. Och att det finns ställen att fly till inne i Irak där ju också IS härjar.

Det är också viktigt att peka på att det inta bara är Extremism som ligger bakom. Nej det är hela Islam och det system som Muhammed lanserade för att krossa Kristendomen. Det system av terror och mördande som han införde, det som idag kallas Islam. Det är det vi måste ha bort.

Det Jesus kom med det är det som fungerar. Det är det som byggt hela vår västvärld. En värld där välstånd domänerna. Där vi respektera varandra och hjälps åt som Jesus sa att vi skall göra.

Det är viktigt att vi inte smyger med att det är det Jesus kom med som fungerar, och det Muhammed kom med som inte fungerar. Vi måste var ärliga, annars kommer vi inte ur det hemska som hela jorden håller på att hamna i med denna utbredning av Islam som vi ser idag.

Och hela Islamvärlden har en uppgift idag, och det är att erkänna att det Muhammed kom med fungerar inte, Det måste ersättas med det Jesus kom med. Då blir Islam en av de 7 församlingarna i Jesu ljusstake och vi har kommit fram dit där Jesus vill.

Det är Jesus vi skall sprida över Jorden idag. Hans budskap om Sanning, försoning, och frid. Det är det vi skall föra ut idag. Seger i Jesu namn.

Jesus hjälp oss!! Det är du som ger oss seger och frälsning!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar