onsdag 2 december 2015

Fundering 151202, De hade inte trott sina ögon

Tänk om våra fäder hade sett vårt land idag. Sett detta land där Barnen i skolan får lära sig att Jesus inte finns. Får lära sig att alla Religioner är lika.

De hade inte trott sina ögon.

Sett detta länd där Muhammed och hans Islam väller in och tar över. Att Sverige häller på och bli muslimskt. Och vi gör inget för att stoppa det.

De hade inte trott sina ögon.

Sett dessa kyrkor som hjälper muslimerna in i landet. Som vägrar avslöja vilken hemsk religion Islam är, det våld, det hat, det hot, som breder ut denna Religion över värden. Och tar ifrån oss Jesus.

Våra fäder hade inte trott sina ögon.

Sett detta land där det enda parti som står i riksdagen och talar för kristendomen, Det enda parti som ställer upp helhjärtat på Israels sida. Det enda parti som säger att vi skall be för landet. Det kallar man Nazistiskt fast de för länge sedan tagit avstånd från alla sådan strömningar.

Medan Vänstern med Margot Wallström som fördömer Israel och ställer Sverige på deras sida som vill utplåna israel och döda alla Judar. Dem fördömer man inte och kallar inte Nazistiska.

Gud hjälpe oss. Vår färder hade inte tro att vi var kloka. De hade kastat sig på sina knän och ropat till Jesus om förbarmande för Sverige.

Så låt oss lyssna på Jimmy Åkessons inspelning av: Jag tänker be för Sverige:



Och låt oss fortsätta att ropa Till Jesus. Det är han som kan hjälpa oss och rädda vårt land, undan denna hemska Muslimisering och bort från all Ateism och Avguda dyrkan som behärskar vårt land.

Jesus hjälp oss!! hjälp oss!! hjälp oss!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar