torsdag 17 december 2015

Fundering 151217, Har Gud utlämnat Sverige åt sina lustar

Har Gud tröttnat på Sverige. Detta land som han så rikligt välsignade. Ett land som var nr 1 i listan över bra länder att leva i. Ett Kristet land där alla läste bibeln. Ett Kristet land där barnen fick lära sig 10 Guds bud. Och att älska sin nästa. Och man skulle göra det här för att Jesus hade sagt det.

Jag minns när vi lärde oss Kristendomskunskap i skolan. Inte som idag Religionskunskap. Nej då handlade det om att förstå och lära sig var Jesus sagt och var. Att lära sig Bibeln. För det var sanningen. Det var det man skulle hålla sig till. Jesus hade gett oss sanningen.

Så kom Socialist djävulen löst och förförde Sverige. Han sa att det finns ingen Gud det är bara bluff. Jesus är att likna vid opium. En förförisk inbillning. Och Svenska folket blev mot sin vilja inföst i denna Socialist fålla.

Hela Sverige skulle avkristnas och framförallt barnen fick lära sig att Jesus var en bluff. Han var inte mera än de andra religionerna. Som ju är en bluff. Titta hur dumma de är och där i denna dummsörja där har vi Jesus också. Så lärde man barnen.

Och hela Sverige blev avkristnat. Och där står vi nu. Socialisterna har genomfört sin Agenda. Och landet har fallit från sin tätposition. Sverige har blivit ett förbannat land fullt av misslyckanden.

Sport och Kultur är våra nya Gudar. Det skall alla pyssla med, och det konstiga är att det inte är opium för folket. Utan det får TV och Samhället göra reklam för. Så tydligen var Jesus inte opium utan han var Gud, och det tålde inte Socialist Djävulen.

Nu sitter vi där och Gud har tröttnat på detta land. Som så självsäkert ställer in sig i ondskans led. Som går främst när det gäller att fördöma Israel. Som i Socialismens djävulusiska namn gör sig till samvete för hela världen, Som likt Antikrist försöker att ge sken av att vara bättre än Jesus, men i själva verket drar oss och hela världen ner i Helvetet.

Det är därför som Vi idag förlorar vårt Sverige. Det är därför som Vi idag ser hur Muslimerna tar över. Gud har tröttnat på oss, och utlämnat oss åt djävulen och hans hantlangare. Resultatet av vårt ruttna handlande mot Jesus som så rikligen välsignade oss, visar sig nu.

Gud hjälpe oss!!

Jesus förlåt oss, för oss på nytt in i din fårafålla och rädda vårt land!! Vi vill inte se vårt land förlorat!! Vi vill inte se främmande Gudar ta över vårt land!! Jesus hjälp oss!!


Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar