söndag 27 december 2015

Fundering 151227, Varför skall Sverige gå främst ner i skiten

Man undrar varför Sverige är det land son först skall prova all Galenskap. Som skall bli någon form av varning för alla andra. ”Så galet går det.”

Vi ser skolan, ja hela samhället idag och alla problem med disciplin och ordning bland unga. Vi som varit med vi minns hur det var innan Agan togs bort. Då lärde sig barnen att det var föräldrarna som hade auktoritet och man skulle lyda. Idag är det tvärs om. Idag är det föräldrarna som får lära sig att barnen bestämmer de drar längsta strået. Och Lärare och föräldrar får ge sig, Barnen bestämmer.

Vi rusade främst in i Homofil samhället. Det samhälle där Homofilerna och alla andra konstiga filer bestämmer. Förr var det man och kvinna, och samhället fungerade. Man slapp denna äckelkänsla som man t ex nu får när man går till Kyrkan. Man undrar är det en Homofilpräst som står där framme. Då fick vanliga människor yttra sig och säga vad de tyckte om homofili. Nu är det tyst i samhället, och äcklet bara väller fram.

Då viste man knappt vad en Muslim var. De höll ändå till där nere i öknarna, där satt de på sina kameler och höll på med sina bönemattor och alla andra meningslösa religiösa ceremonier. Nu har vi dem här. De har snart tagit över samhället. Och Sverige är det land som går främst. Som välkomnar dem, vi vill ha dem. Ja vi håller på att bli som de. Och Kyrkorna, Jesu församling, Välkomnar dem mest. Ja det får absolut inte sägas något negativt om Muhammed och hans hemska religion.

Det här samhället är inte klokt längre.

Man undrar varför Sverige skall gå främst i alla dessa Galenskaper. Varför skall vi bli ett varnande exempel för alla andra. På samma sätt som Nordkorea är en varning för vart man kommer om man tillämpar Socialism och Kommunism fullt ut.

Jesus hjälp oss. Vi vill inte ha skiten. Rädda oss från denna ande av galenskap som gripit vårt land!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar